Jezovito

Šetač osjećao da ga netko promatra, a onda je snimio ovu fotografiju

Foto: Facebook
duhovi
Foto: Facebook
duhovi
Foto: Facebook
duhovi
21.08.2015.
u 16:56
"Čudno da sam iskusio sličan osjećaj jeze nekoliko puta prošlog tjedna. Hodao bih ulicom i odjednom sam osjetio kao da će me netko zaskočiti", napisao je Brokc
Pogledaj originalni članak

Izletnik David Brokc osjećao je kao da ga netko promatra dok je šetao nacionalnim parkom Goomburra, Toowoomba u ruralnome Queenslandu (Australija), nakon čega je snimio fotografiju koja se pokazala zastrašujućom. Snimio je sjenu ljudske figure koja se poklapa s okomitim deblom drveta. Inače je ovo područje nacionalnog parka omiljeno mjesto samoubojica.

Fotografiju su podijelili Toowoomba Ghost Chasers sinoć, u četvrtak 20. kolovoza.

Napisali su: "Ovo je podijelio jedan naš član koji je otišao pješačiti do obližnje vodene rupe, poznate po brojnim samoubojstvima. Odjednom je osjetio jezu i osjećaj kao da ga netko promatra i prati. Osjećao se užasno. Baš kad je krenuo vraćati se, na fotografiji koju je snimio vidio je figuru čovjeka.

Brokc je na Facebooku napisao: "Čudno da sam iskusio sličan osjećaj jeze nekoliko puta prošlog tjedna. Hodao bih ulicom i odjednom sam osjetio kao da će me netko zaskočiti", napisao je. 

 

 
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 37

MA
Majur
18:34 21.08.2015.

Osjećao sam da će se nešto dogoditi,uhvatila me jeza....i onda napokon,prdnuo sam....jeza je prošla,ali taj smrad me još uvijek progoni....

PA
pan-am
17:43 21.08.2015.

Foto šop ga je slijedio.

MO
mozdaznam
17:58 21.08.2015.

čak noris