U požeškoj pekarnici

Šestorica muškaraca potukla se zbog – bureka!

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Šestorica muškaraca potukla se zbog – bureka!
10.01.2013.
u 11:33
U kući muškarca koji je prijetio vlasniku pekarnice pronađena je automatska puška s prigušivačem
Pogledaj originalni članak

U jednoj požeškoj pekarnici jučer je oko 4.20 sati došlo do prave tučnjave kojoj je prethodio verbalni sukob. U tučnjavi su sudjelovala šestorica muškaraca u dobi od 21 do 31 godine.

Kako neslužbeno doznajemo, sve je počelo zbog bureka. Naime, dvojica mladića prolazeći pokraj pekarnice vidjela su da u njoj nekoga ima pa su htjeli kupiti burek, ali kako pekarnica radi od 5 sati, djelatnici su poručili da im sada ne mogu prodati burek. Nakon toga 22-godišnjak i 25-godišnjak razbili su stakla na vratima i izlogu pekarnice, a 22-godišnjak je i prijetio 53-godišnjaku. Zbog te prijetnje učinjena je pretraga njegove obiteljske kuće u kojoj je pronađena automatska puška s prigušivačem i više komada streljiva.

– Protiv 22-godišnjaka bit će podnesena kaznena prijava za kaznena djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, zbog prijetnji i oštećenja tuđe stvari, a protiv 25-godišnjaka također za oštećenje tuđe stvari. Protiv svih sudionika ovog narušavanja javnog reda i mira slijedi optužni prijedlog – rečeno nam je u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj.

>> Sedmorica božićno slavlje okončala pijanstvom i tučnjavom

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 45

BR
brođo
13:22 10.01.2013.

Burek je burek, a onda idu sirnica, kompiruša, zeljanica .....

ML
mladaklada
11:59 10.01.2013.

Znači, ako te netko napadne, moraš mirno trpjeti napad i čekati da te netko spasi ili da napad prestane, inače ti slijedi prijava za narušavanje javnog reda. Kojeg li apsurda!

OB
-obrisani-
14:11 10.01.2013.

Za ve je to kriva fiskalna blagajna.