Nova Večernjakova "Nedjelja"

Šerbedžija govori o velikoj važnosti pomirbe koju su pokrenuli Plenković i Pupovac

Foto: VL
Šerbedžija govori o velikoj važnosti pomirbe koju su pokrenuli Plenković i Pupovac
28.08.2020.
u 13:07
I u četvrtom broju nove Večernjakove Nedjelje očekuje vas obilje zanimljivog i atraktivnog štiva iz svijeta politike, sporta, kulture, svijeta, znanosti, mode, gastronomije. Intervjui, reportaže, analize, putopisi i kolumne otkrivaju novosti i donose pozadinu događaja iz Hrvatske i svijeta.
Pogledaj originalni članak

Donosimo veliki životni intervju našeg proslavljenog glumca Rade Šerbedžije. Nakon što je ovog tjedna u Dubrovniku dobio nagradu Orlando, a u Puli za vikend ima premijeru novog filma, Šerbedžija za Večernjakovu Nedjelju govori o svojoj bogatoj glumačkoj karijeri, ali i otkriva zašto nikad nije bio kod Tita na Brijunima. Glumac govori i o velikoj važnosti pomirbe koju su pokrenuli Andrej Plenković i Milorad Pupovac. 

U temi broja otkrivamo tko su Hrvati koji mijenjaju svijet. Pišemo o najvažnijim Hrvatima koji u biotehnologiji, medicini, farmaciji, IT industriji i drugim važnim područjima pokreću trendove u cijelom svijetu.

Šef istarskog Stožera civilne zaštite Dino Kozlevac otkriva kako su se u Istri oduprli koronavirusu u jeku turističke sezone i što treba poduzimati na jesen u borbi protiv pandemije. 

Čitajte i kako je američki predsjednički kandidat Joe Biden 1979. godine prvi put posjetio naše krajeve, došavši na sprovod visokom jugoslavenskom dužnosniku i Titovu bliskom suradniku Edvardu Kardelju. 

U velikoj kulturnoj temi naši pisci i redatelji govore po kojim bi se hrvatskim knjigama trebali snimiti filmovi.

Za Nedjelju govore i Lino Červar te arhivar legendarne grupe Queen.  

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 32

DU
Deleted user
19:48 28.08.2020.

Kaj se ovaj javlja??? Gde je bil 1991. ili 1992. godine??? Se netko još seča njegovih izjava iz tog vremena???

DU
Deleted user
13:17 28.08.2020.

o kakovoj pomirbi govori...boze me sacuvaj

DU
Deleted user
11:18 29.08.2020.

A je im slatka ta ustaška kuna!