PROMO

Sensation Energy novo piće na hrvatskom tržištu

Foto: Promo
Sensation Energy novo piće na hrvatskom tržištu
16.11.2018.
u 12:18
Kao jaki tržišni lider Jamnica ulaskom u novu kategoriju dodatno potvrđuje svoju poziciju i razvija nove koncepte
Pogledaj originalni članak

Sensation Energy novo je piće na hrvatskom tržištu energetskih pića. Od početka studenog ga potrošači mogu pronaći na policama trgovačkih lanaca, benzinskih pumpi i svim prodajnim mjestima. Prepoznatljiv je po izuzetno privlačnim limenkama jarkih boja i nudi dva okusa: Classic i Limeta Kiwano.

Okus Classic namijenjen je “klasičarima”među ljubiteljima energetskih pića, dok je okus Limeta Kiwano namijenjen onima koji u svom piću traže osvježenje voćnog okusa i uvijek su spremni isprobati nešto novo i egzotično. Kao i ostala energetska pića Sensation Energy pakiran je  u limenci od 0,25 l.

Sensation Energy svojim sastavom budi energiju pomoću kofeina, taurina, saharoze i vitamina B skupine.

Kvaliteta Sensation Energy-a zajamčena je imenom i visokim standardima Jamnice d.d.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr