VRLO NEODGOVORNO

Sekunde do tragedije u Zagrebu: Biciklist izjurio na crveno i umalo ga pokupio auto

Foto: Facebook
Sekunde do tragedije u Zagrebu: Biciklist izjurio na crveno i umalo ga pokupio auto
26.08.2020.
u 11:56
Biciklist je vrlo neodgovorno prolazio kroz crveno, a malo je nedostajalo da ga automobili ne pokupe.
Pogledaj originalni članak

Društvenim mrežama proširila se snimka iz Novog Zagreba na kojoj se vidi kako je umalo došlo do prometne nesreće. Naime, neodgovorni biciklist izjurio je pred automobil koji je, na svu sreću, uspio stisnuti kočnicu na vrijeme.

Snimku je objavila stranica 'Prometne zgode i nezgode' koja svakodnevno objavljuje snimke s hrvatskih prometnica. 

Naime, video je snimljen u ponedjeljak navečer u Novom Zagrebu, a na snimci se vidi kako automobili stoje na prometnom raskrižju. Biciklist je vrlo neodgovorno prolazio kroz crveno, a malo je nedostajalo da ga automobili ne pokupe. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 32

DU
Deleted user
12:16 26.08.2020.

To je normalno u Zagrebu da biciklisti imaju prednost i kada je crveno svijetlo na semaforu, voze se u krivome smijeru, ne propuštaju pješake na zebri, iz mrtvog kuta punom brzinom prelaze preko zebre, namjerno se zaletavaju biciklima na rub ceste da uplaše vozače auta jer ne znaju da li će proći ili ne, toliko su retardirani da kada prolaze preko crvenoga zapnu na tramvajskoj pruzi te kako im je bicikl duži od pruge oni uredno zadnjim dijelom kotača su na tračnicama a prednji dio na cesti, imaju slušalice u ušima i nije ih briga ako im tramvaj svira i koči kao lud. Postoje biciklističke staze da se biciklisti voze pored njih po cesti. Uvjerljivo najgora skupina u prometu su biciklisti i to je policija kriva jer ih pušta, također roditelji su počeli učiti bicikliste da prelaze zebre bez stajanja i ona klinci misle da imaju prednost samo naglo skrenu preko zebre i ostalo je povijest. Također biciklisti presijecaju kružne tokove na način da voze kroz sredinu i naravno to ih ne smeta niti najmanje!

Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
13:10 26.08.2020.

Tukac na biciklu

BO
bolnaistina
12:51 26.08.2020.

To je normalno i u Osijeku, ne razmišljaju da su oni nezaštićeni, ali zato slušalice u ušima pod obavezno, i u glavi, ja sam u pravu i imam prednost u prometu, i svi moraju stati kad mene vide.