demantij

Šeks: Nisam se protivio odluci da se Polančeca izbaci iz stranke!

Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
Šeks: Nisam se protivio odluci da se Polančeca izbaci iz stranke!
18.09.2010.
u 13:38
Odluka je bila jednoglasna, nikakvih disonantnih tonova nije bilo. Sada se pred našim očima odvija scenarij u kojem se pokušava prikazati kako postoji raskol u HDZ-u, kazao je Šeks.
Pogledaj originalni članak

Potpredsjednik HDZ-a Vladimir Šeks demantirao je informacije kako se na sjednici vrha stranke jedini protivio brisanju Damira Polančeca i članstva.

- Odluka je bila jednoglasna, nikakvih disonantnih tonova nije bilo. Sada se pred našim očima odvija scenarij u kojem se pokušava prikazati kako postoji raskol u HDZ-u i nastoji se konfrontirati pojedine ljude iz vodstva stranke. Posebno se nastoji prikazati da postoji razmimoilaženje i konflikt između mene i predsjednice stranke Jadranke Kosor. Nikakvog sukoba nema, to je samo prizivanje onih koji bi to priželjkivali - ustvrdio je Šeks u Osijeku.

>>Šeks kontrirao šefici. Jedini je bio protiv dok je brisala Polančeca

Na upit je li ovo bilo pravo vrijeme za izbacivanje Polančeca iz stranke i je li to možda trebalo učiniti ranije, kada je pritvoren, Šeks je odgovorio kako su do te odluke dovele "Polančecove izjave u zadnje vrijeme kojima je povrijedio ugled HDZ-".

- Ta se odluka sada nekima možda može učiniti neprimjerena, ali to je autonomna odluka jednog stranačkog tijela koje poduzima korake iz zone svoje odgovornosti - dodao je.

Izjave Polančecova odvjetnika Ante Nobila da će njegov branjenik otkriti 42 afere, Šeks je nazvao "najavama pucanja iz prazne puške".

- Branitelj se, po svojoj savjesti, može služiti svime što misli je u korist obrani njegova klijenta - kazao je.

Novinare je zanimao i komentar na priče da je Šeks navodno direktoru NK Osijeka Gordanu Matkoviću nudio milijune sponzorstva za klub ako njegova nezavisna lista izađe iz koalcije s HDSSB-om u Skupštini Osječko-baranjske županije, nakon što je to ovoga tjedna učinio SDP.

- Ništa ja nisam nudio Matkoviću. Kao počasni predsjednik NK Osijeka prije nekoliko godina sam se angažirao da iz Croatia osiguranja četiri godine dolazi šest milijuna kuna sponzorstva i dotacija, neovisno o političkim razlikama. Sada, kada je Matković sportski direktor, vodim razgovore da se ta sponzorstva ponovno realiziraju - kazao je.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

PI
Pippo9
15:51 18.09.2010.

Polančec i Nobilo izmišljaju stvari jer je vrh hdz-a jednoglasno donio odluku o izbacivanju Polančeca

JA
jankoprekobrda
16:03 18.09.2010.

Seks je lopov nad lopovima u HDZ-u on za svaki lopovluk nadje pravno pokrice, omasti ce on uze prije nego li misli

Avatar DucMan
DucMan
15:35 18.09.2010.

Šeks: \"Sada se pred našim očima odvija scenarij u kojem se pokušava prikazati kako postoji raskol u HDZ-u i nastoji se konfrontirati pojedine ljude iz vodstva stranke.\" --------------------------------------------------------------------- Jel\' da lažu Vladimire? U HDZ-u cvjetaju ruže, svi se idilično ljube i vole i nije ih panika što će se iz sveg ovog vašeg kriminalnog sranja izroditi. Zločinačka organizacija je i dalje stabilno, Kum je vani a Kuma ima stvari pod kontrolom. Prije treba vjerovati Šeksu i Jadranki na riječ, nego vlastitim očima i ušima. Baš me zanima hoće li Polancčec sve to preživjeti, znate kako je, zdravlje se pogorša taj tren. Ili se samo ozlijedi, ili... Tko zna.