Crni fondovi

Šeks: Nije istina da su postojali crni fondovi u HDZ-u

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Šeks: Nije istina da su postojali crni fondovi u HDZ-u
14.09.2011.
u 15:37
Šeks smatra da je afera napuhana jer je riječ o nevjerodostojnim izjavama koje su procurile u javnost.
Pogledaj originalni članak

Nije moguće da su postojali crni fondovi. To je iznuđena konstrukcija – odgovorio je na novinarsko pitanje o posljednjoj aferi u HDZ-u Vladimir Šeks danas u Ogulinu. Smatra da je afera napuhana jer je riječ o nevjerodostojnim izjavama koje su procurile u javnost.

– Činjenica da je bivša blagajnica dopisivala imena predsjednice stranke i Vlade, dopisivala da je bila riječ o novcu za predsjedničku kampanju Jadranke Kosor, zakopala, pa iskopala... a u prvim iskazima ni riječi o tome, govori o krajnjoj nevjerodostojnosti takvih izjava – rekao je Šeks i naglasio da je ključno pitanje odgovornosti onih koji dopuštaju da sadržaji povjerljivih dokumenata iscure u javnost.

Ponovio je i da je borba protiv korupcije, napose političke, alfa i omega hrvatske politike, te da se nastoji kompromitirati i ocrniti ljude koji su glavni nositelji te borbe, a Jadranku Kosor, "koja je prva djelotvorno i ubojito povela tu borbu, 'umuljati' u korupcijsko blato".

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 242

S1
slavonac 1
17:15 14.09.2011.

I njemu je odzvonilo pa se tijesi sa rakijom i vinom. On niti sam nezna sta prica jednom ovo drugi put ono. Seksa spremaj kofer za posjetu svom drugu IVI a za tobom ce i ostali.

ZK
ZKaquila
17:40 14.09.2011.

Ma da, Šeks će uskoro utvrditi da Ivo Sanader nikada formalno bio član HDZ-a, a kamoli predsjednik koji je postavio J.Kosor za svoju (prijestolo)nasljednicu!

OB
-obrisani-
18:06 14.09.2011.

ja ne želim više viceve o muji i hasi.... ....ja želim viceve o šexu i flaši !