U SABORSKOM RESTORANU

Šeks i Mesić na ručku pretresli teme od 1971. do 1990. godine

Foto: Goran Ferbežar/Pixsell
Šeks i Mesić na ručku pretresli teme od 1971. do 1990. godine
23.02.2010.
u 15:28
- Nismo razgovarali ni o čemu novom i aktualnom - kratko i zagonetno rekao je Mesić koji se iz Sabora pokušao iskrasti bez davanja izjave, no nije mu pošlo za rukom.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je odslušao sve amandmane na ustavne promjene nevladinih udruga, potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks preselio se u saborski restoran kako bi sa sada već bivšim predsjednikom države Stipom Mesićem ručao. O čemu su razgovarali više od sat vremena? Kažu, ne o izmjeni Zakona o biranju predsjednika.

- Nismo razgovarali ni o čemu  novom i aktualnom. Teme su bile od 1971. do 1990. - kratko i zagonetno rekao je Mesić koji se iz Sabora pokušao iskrasti bez davanja izjave, no to mu nije pošlo za rukom.

Zato se Šeks spretno izvukao na pitanje znači li susret s Mesićem da HDZ ne priznaje predsjednika Josipovića.

- Mogu vam se samo blago osmjehnuti na to pitanje - poručio je Šeks.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

OB
-obrisani-
16:19 23.02.2010.

Sastali se stari udbaši raspravljati tko je zaslužniji za proganjanje Hrvata od 1971. - 1990. godine i koga bi sada trebalo progoniti. Čudime kako Burduši nisu otišli na ručak u pučku kuhinju. Tamo nisu morali potrošiti onih par kunica za ručak i piće. Jedini je problem što u pučkoj kuhinji ne serviraju kavu pa se Sova ne bi mogao hvaliti da je bio s DOŽIVOTNIM BIVŠIM PREDSJEDNIKOM na kavi. Jadna moja Hrvatska!

KA
karambita
16:36 23.02.2010.

Dok masa naroda jedva krpa kraj sa krajem, ova dva gospodina punih guzica se zajebavaju na racun te iste sirotinje. Eh, sto je vlast slast!!!! Cudno je samo to, da je Seks trezan... ili se varam

Avatar comparator
comparator
19:55 23.02.2010.

Došao je na besplatni gablec.