zataškavali nesreću

Šef interventne policije službenim vozilom sletio poslije fešte

Foto: Dragutin Šantoši/Pixsell
Šef interventne policije službenim vozilom sletio poslije fešte
01.02.2012.
u 10:00
Rohaček je oštećenje prijavio nekoliko dana nakon što je sletio u kanal rekavši da je vozilo udareno na parkiralištu!
Pogledaj originalni članak

Zapovjednik interventne jedinice policije Vukovarsko-srijemske županije Darko Rohaček suspendiran je s dužnosti radi prometne nesreće koju je izazvao u službenom vozilu, a koju nije prijavio. Prema tvrdnjama našeg izvora, Rohaček je oštećenje službenoga vozila prijavio nekoliko dana poslije, rekavši da je vozilo udareno na parkiralištu. Naš izvor tvrdi da se nesreća dogodila kada je autom sletio u kanal vraćajući se s proslave.

– To nije prvi takav događaj. Prije nekog vremena udarena je i jedna službena Škoda koju je dan prije vozio jedan od rukovoditelja interventne policije Nuštar. Taj događaj također je prijavljen tek drugi dan – navodi naš izvor i tvrdi da sadašnji načelnik PU Ivan Matić, prijašnji zapovjednik interventne policije, zna za sve to, ali ne iznosi to u javnost jer je i sam tome pridonio. Glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske županije Luka Barunčić potvrdio nam je da je Rohaček udaljen s dužnosti navodeći da je razlog tomu neprijavljivanje prometne nesreće koja se dogodila 19. siječnja, a prijavljena je 25. siječnja.

– Policajac je 26. siječnja, rješenjem načelnika, udaljen iz službe zbog nedoličnog ponašanja kojim je nanio štetu ugledu policije, čime je počinio težu povredu službene dužnosti. Protiv policajca bit će podignut optužni prijedlog Prekršajnom sudu, a već sutra će protiv njega biti podnesen i zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka – rekao je Barunčić.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 37

V1
vrabac-1
10:11 01.02.2012.

ma ništa od tog već će se on nekako izvući sve je to banda koja se ne boji nikoga

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
10:30 01.02.2012.

Hm Oj rakijo, rako, ja te volim jako, a ti mene rako, u jarak polako. Nakon ovoga odmah ukinuti alkotestiranje i teror nad normalnim pijancima, kad popiju par litara nečega.

MC
Mort Cinder
10:24 01.02.2012.

Interventna policija je sve pokazala kada je mlatila narod u ime političke elite ...... smiju ti psi raditi što god požele dok god su lojalni ......