FINANCIJSKI INTERVJU

Šef Hanfe Ante Žigman: Kako izbjeći financijske prevare

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Šef Hanfe Ante Žigman: Kako izbjeći financijske prevare
21.11.2021.
u 14:06
Ako netko kaže da je iz Velike Britanije, provjerite kod nadzornika u Velikoj Britaniji je li licenciran - savjetuje Žigman.
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (HANFA) Ante Žigman gostovao je emisiji Večernji TV gdje je govorio o financijskim prijevarama.  Emisiju je vodila Lana Kovačević. 

Upitan kako se zaštititi, kazao je: - Mi u ovoj pretjeranoj razini digitalizacije imamo jako puno opasnosti za naše podatke. Svi naši podaci su ključni za sve naše financijske, kao i ostalu imovinu koju imamo. Uputio bih sve one koji planiraju putem neke online platforme raditi bilo kakve transakcije da prije sve vide jesu li te platforme i pružatelji usluge registrirani kod nekog od europskih ili svjetskih regulatora. 

Ako netko kaže da je iz Velike Britanije, provjerite kod nadzornika u Velikoj Britaniji je li licenciran, savjetuje Žigman. 

Cijeli razgovor o tome kako izbjeći financijske prijevare, pogledajte ovdje


 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.