VELIKA BRITANIJA

Sedam zastupnika napustilo Laburiste zbog Corbynova vodstva

Foto: Reuters/PIXSELL
Jeremy Corbyn
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
Jeremy Corbyn
18.02.2019.
u 12:37
Parlamentarci su kritizirali stranački stav o brexitu i načinu na koji se rješava pojava antisemitizma u stranci
Pogledaj originalni članak

Sedam istaknutih članova glavne britanske oporbene laburističke stranke podnijelo je ostavku kako bi prosvjedovalo zbog načina na koji Jeremy Corbyn vodi stranku. Parlamentarci su kritizirali stranački stav o brexitu i načinu na koji se rješava pojava antisemitizma u stranci. Stoga će nadalje svoje dužnosti obavljati kao nezavisni zastupnici parlamenta, poručila je Luciana Berger na konferenciji za medije u Londonu.

Ovaj potez dolazi samo par dana nakon što je policija započela istragu o optužbama za antisemitizam u laburističkoj stranci. Optužbe za antisemitizam već su nekoliko godina prisutne u toj stranci, uključujući i one protiv Corbyna. Ostavka parlamentarca Chuka Umunne, kojeg se smatra zvijezdom u usponu mogla bi teško naštetiti stranci. Umunna predvodi skupinu koja se zalaže za raspisivanje drugog referenduma o brexitu.

>>Protivnici Brexita slave odluku Parlamenta

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.