koalicija HSS/HDZ:

SDP se na nas nabacuje blatom da bi prikrio svoje neuspjehe i afere

Foto: 'Marijan Susenj/PIXSELL'
SDP se na nas nabacuje blatom da bi prikrio svoje neuspjehe i afere
08.02.2011.
u 10:30
Održan sastanak četveročlane koalicije u Koprivničko-križevačkoj županiji
Pogledaj originalni članak

Klevetnički napadi na koprivničko-križevačkog župana Darka Korena bijedan su pokušaj SDP-a da skrene pozornost s uspjeha koje postiže županijska vlast – zaključila je vladajuća koalicija HSS-a, HDZ-a, HSU-a i AHSP-a na nedavno održanome sastanku. "Taktikom nabacivanja blatom SDP nastoji prikriti nedostatak projekata u sredinama u kojima je na vlasti, kao i sve brojnije afere u koje su ogrezli njihovi čelnici", napisali su u priopćenju za javnost, dodavši da neće sudjelovati u takvu načinu političke komunikacije.

Vladajuća koalicija u Koprivničko-križevačkoj županiji pozvala je sve političke opcije na "zajedništvo u provođenju projekata i u razvoju ovoga kraja".

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar pretorijanac
pretorijanac
22:19 08.02.2011.

Ovo je smiješno, da ne dolazim često u kc-kž županiju pitao bih se tko je ovdje zapravo lud ! Koja vladajuća koalicija, ma dajte uozbiljite se gospodo političari ! ;-)