Prijava DIP-u

SDP prijavio postavljanje ćiriličnih plakata s logom SKH

Foto: Maja Šantoši/Pixsell
ćirilica (1)
Foto: Maja Šantoši/Pixsell
ćirilica (1)
Foto: Maja Šantoši/Pixsell
ćirilica (1)
04.12.2011.
u 11:31
SDP je od DIP-a zatražio uklanjanje plakata na ćirilici s natpisom "Za miran i sretan život u suverenoj i demokratskoj Hrvatskoj, SKH Stranka demokratskih promjena" na kojima je tiskan logo Saveza komunista Hrvatske.
Pogledaj originalni članak

Državnom izbornom povjerenstvu stigla je prijava SDP-a u kojoj se traži uklanjanje ćiriličnih natpisa "Za miran i sretan život u suverenoj i demokratskoj Hrvatskoj, SKH Stranka demokratskih promjena" na kojima je tiskan logo Saveza komunista Hrvatske korišten tijekom prvih parlamentarnih izbora u našoj zemlji 1990. godine.

Ovo kršenje predizborne šutnje SDP je prijavio za veći broj gradova i mjesta, a plakati su prema njihovoj prijavi posavljeni u noći s 2. na 3. prosinac.

Iz DIP-a su analizom postavljenih plakata zaključili kako se radi o povredi prava SDP-a u njezinom predstavljanju biračima na dan izbora te da sporne plakate treba ukloniti.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar alien79
alien79
11:52 04.12.2011.

Ha ha ha, znači onaj koji je bio član CK SKH (Hrvatin) odlučuje o povredi prava SDP-a, hahaha, a još uz to je i predsjednik Vrhovnog suda? Strašno u kakvoj državi živimo, jadni ljudi za što su ginuli 91\'.

DO
doktorica
12:42 04.12.2011.

SDP prijavio postavljanje ćiriličnih plakata s logom SKH.......počelo je,a šta nas još čeka?!

AM
amato
12:22 04.12.2011.

Vidimo kako korov postaje prevladavajući. Ali to ne može do unedogled tako.