Dragan Kovačević HDZ

"SDP poziva na izvanredne izbore kako bi zataškao aferu Daimler"

Foto: 'Davor Javorovic/PIXSELL'
"SDP poziva na izvanredne izbore kako bi zataškao aferu Daimler"
30.06.2010.
u 12:02
SDP-u predlažem da se uozbilji i da nas pozove na Mercedes-Daimlerov party, poručio je Dragan Kovačević (HDZ).
Pogledaj originalni članak

SDP poziva na izvanredne izbore jer se "na krilima sindikalnih akcija i instrumentalizacijom nezadovoljstva kod određenog broja ljudi" želi dokopati vlasti kako bi zataškao aferu Daimler. Poručio je to HDZ-ov saborski zastupnik Dragan Kovačević, komentirajući izjave SDP-ove Biljane Borzan koja je u utorak u Osijeku izjavila da bi "najveća ušteda za Hrvatsku bila da se o istom trošku održi referendum i izbori kako bi građani preuzeli metlu od premijerke i pomeli nesposobnu Vladu".

 - Njihova je nervoza povezana i s činjenicom da će vjerojatno vrlo brzo doći do raščišćavanja afere kupnje vatrogasnih vozila od Daimlera 2003. i da će se vrlo brzo doznati tko je od SDP-ovih dužnosnika uzeo tri do četiri milijuna eura mita. Vidjet ćemo tko su ti SDP-ovi dužnosnici i jesu li to iste one moralne vertikale koje su 2000. pod parolom "Drž'te lopova" proglašavale HDZ zločinačkom organizacijom i govorile da smo kao cijela stranka pod istragom - kazao je Kovačević.

Koalicija je stabilna i za izvanredne izbore, rekao je, nema uvjeta.
- SDP-u predlažem da se uozbilji i da nas pozove na Mercedes-Daimlerov party, očito se u to razumije, a ovaj ozbiljan posao izlaska iz krize neka ostavi HDZ-u - zaključio je.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

OB
-obrisani-
13:23 30.06.2010.

Punkufer, a kako to da onda Linić, Lučin i Crkvenac nisu uhapšeni? Misliš da HDZ-ova vlada namjerno štiti SDP-ovce i hapsi HDZ-ovce? Ili HDZ-ovci - nakon što se otkrilo da je čak i njihov potpredsjednik vlade umješan u kriminalne radnje – silom nastoje izmisliti neke afere SDP-ovaca za koje nemaju nikakve dokaze?

OV
obi van kanobi
12:10 30.06.2010.

Ma joj. Imena iz te afere hdz-ovci već znaju. Samo čekaju trenutak da se objavi datum izbora. Sada im ne paše sa time u medije jer će se zaboraviti vrlo brzo.

DA
damirtankovic
12:37 30.06.2010.

A kak SDP može zataškati aferu koju istražuju nadležna tijela? Kaj su lopovi iz SDP-a iznad državnih institucija? To bi isto takvi lopovi iz HDZ-a trebali znati! Rugala se sova sjenici da ima veliku glavu!!! Lopovi bacaju loptice jedni drugima, a država tone sve dublje i dublje!