Sarah Palin pomilovala puricu dok su ostale klali iza njenih leđa

21.11.2008.
u 09:19
Pogledaj originalni članak

Amerikanci se opet smiju republikanki Sari Palin. Naime, guvernerka Aljaske i bivša kandidatkinja Republikanske stranke za mjesto potpredsjednice SAD-a pomilovala je pred kamerama puricu za Dan zahvalnosti, pa nastavila odgovarati na novinarska pitanja.

No, zanemarila je to da se nalazi na jednoj farmi u Wasilli te da se iza njenih leđa ubijaju purice koje nisu imale sreću da ih guvernerka pomiluje. Muškarac koji je obavljao svoj posao zainteresirano je promatrao guvernerku, dok je istodobno držao puricu u stroju za mljevenje.

Kako je javila televizijska kuća MSNBC, snimatelj je pitao guvernerku Palin želi li promijeniti lokaciju snimanja, što je ona odbila. Nikome nije jasno je li Palin bila svjesna što se odvija iza njezinih leđa, a odgovarajući na jedno pitanje, rekla je i kako će je "sigurno netko kritizirati zbog ovoga".

MSNBC se dobro našalio na njezin račun, pa su vijest karakterizirali kao prijelomnu, s objašnjenjem da "purice ubijaju dok guvernerka Palin odgovara na pitanja medija".

(mp)

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr