opsovao ga u sudnici

Sanaderovi ispadi živciraju i odvjetnika Prodanovića

Foto: Sangha joga
joga
25.03.2012.
u 13:33
Čedo Prodanović opsovao je klijenta ne znajući da je mikrofon u sudnici uključen
Pogledaj originalni članak

Probleme sa ponašanjem najpoznatijeg hrvatskog optuženika Ive Sanadera nema samo sudac Ivan Turudić, već i njegovi odvjetnici. Tako je 24sata TV na zadnjem ročištu na Županijskom sudu u Zagrebu snimio trenutak u kojem se odvjetnik Čedo Prodanović, ne znajući da je mikrofon uključen, Jadranki Sloković požalio kako mu Sanader ide na živce.

- Kako mi taj čovjek ide na k.... - rekao je vidno iznerviran Prodanović nakon što mu je Sanader s optuženičke klupe sugerirao da pozove jednog od svjedoka.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 29

CH
chemica
14:10 25.03.2012.

Jadan je narod koji želi da ga ovakvi vode. Evo, odvedoše ga u propast. Mi pametni možemo samo likovati na razvalinama zajedničke domovine. Bili smo u pravu, još one tragične devedesete! Ajme sreće i zadovoljstva. Ako ništa drugo, nama pametnima bar ostaje pamet pa ćemo i idući put znati prepoznati bolesnika te nećemo glasati za njega. Bar da se uzmognemo pogledati u ogledalo. Za vas Sanaderovce zbilja ne znam. Valjda i ogledala pucaju od muke kada vide toliku inteligenciju. Uništiti vlastitu domovinu, zahebat vlastitu djecu, a vjerojatno i unuke...Od sebe opet napraviti sluge i kmetove....A vaš Ivo se i dalje ponaša kao da mu je prije potrebna psihijatrijska, a ne pravna pomoć.

Avatar Sor@n
Sor@n
14:28 25.03.2012.

Smranader. Doživotni i THE END!

Avatar Topgen
Topgen
14:10 25.03.2012.

Ivo nije kriv i bit ce oslobodjen. A onda , onda ce nahebati svi oni koji su mu ovo namjestili.