Sanader sa suprugom Mirjanom prošetao Gajevom ulicom

Foto: Patrik Macek/Pixsell
Sanader sa suprugom Mirjanom prošetao Gajevom ulicom
09.01.2010.
u 15:35
Bez obzira na negativan publicitet koji ga prati u javnosti mirno je sa svojom suprugom Mirjanom prošetao Gajevom ulicom. Proteklih tjedan dana bio je u središtu pozornosti nakon što je, u nedjelju popodne, najavio svoj povratak na političku scenu.
Pogledaj originalni članak

Bivši premijer dr. Ivo Sanader subotnje je prijepodne iskoristio za šetnju središtem Zagreba. Bez obzira na negativan publicitet koji ga prati u javnosti mirno je sa svojom suprugom Mirjanom prošetao Gajevom ulicom.

Proteklih tjedan dana bio je u središtu pozornosti nakon što je, u nedjelju popodne, najavio svoj povratak na političku scenu. Neopuna 24 sata trebala su vrhu HDZ-a da njegov potez ocijeni neprimjerenim i izbaci ga iz stranke oduzevši mu tako titulu počasnog predsjednika.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 61

OB
-obrisani-
15:59 09.01.2010.

Ima se..Brodosplit,Hypo,Verona..odlaskom Plivae slile se milijarde u pađe..zar ga nije sram kad stane pred zrcalo s onim veleizdajnikom Čovićem..Uništiti svjetsku kompaniju kao što je Pliva je veleizdajnički čin,Primjerice samo od sumameda je pliva godišnje zarađivala 1 milijardu dolara..poremećeni narcisoid

SR
Sime Raljevic
16:14 09.01.2010.

Jadno sprdalo. Umisljena zloca, koja misli da je NEZAMIJENJIV. Sanaderu kak ti se svidja tvoj slobodan pad ! Sime---BOYERO!

OB
-obrisani-
19:13 09.01.2010.

Učinimo nešto za Hrvatsku! Izađimo na izbore i glasujmo za MILANA BANDIĆA!