'Hitno i povoljno'

Samohrani otac prodaje bubreg da bi prehranio djecu

Foto: Klix.ba
Samohrani otac prodaje bubreg da bi prehranio djecu
26.11.2012.
u 21:41
Samohrani otac (38) troje djece iz Gornje Višće kod Živinica je postavio oglas u kojem stoji da "hitno i povoljno" prodaje bubreg.
Pogledaj originalni članak

Tužna priča iz BiH. Samohrani otac (38) troje djece iz Gornje Višće kod Živinica je postavio oglas u kojem stoji da \"hitno i povoljno\" prodaje bubreg, piše Klix.

Otac troje djece je 31. ožujka morao napustiti posao te od tada nije ništa zarađivao pa ne može prehraniti obitelj. - Morao sam napustiti posao jer mi je Centar za socijalni rad želio oduzeti djecu i smjestiti ih u dom - kazao je očajni otac i dodao da se samo on brine za djecu od kada ga je supruga napustila prije 13 mjeseci.

Najstariji sin morao napustiti školu

- Povremeno ih nazove, ali nikada im nije poslala ni žvaku - rekao je otac 13-godišnje kćeri i sinova starih 15 i devet godine. Zbog nedostatka novca najstariji sin je morao napustiti školu, a Centar za socijalni rad, iako je obećavao, nikada nije pomogao obitelji.

Očajni otac tvrdi i da bi sve radio samo da može brinuti o svojoj djeci.

>>Samohrana majka prodaje organe da bi skupila novac za stanarinu

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

TE
Televizor
23:04 26.11.2012.

Pošto?

NE
nezaposleni
22:29 26.11.2012.

Ja sam još jućer objavio , da prodajem Bubreg za 1 mjesećnu opskrbu hranom za svoju četvero članu obitelj, i sada me ovaj bosanćeros kopira, sramota

PP
Peter Petrovic
12:40 27.11.2012.

ako je istina da covjek prodaje svoj bubreg,da bi nahranijo svoju djecu.ja se pitam sto onai gad od linica se ne srami,pominjem linica jer je jedan clan vlade.ako je istina i predes preko toga ,da bogdaj svi bubrezi svjeta ti nebi omogli jer ne zasluzujes nistaboljega.