Čestitke Blanki

'Samo jedna iznimno nadarena sportska osobnost u stanju je vratiti se u sam vrh svjetske atletike'

Foto: Reuters
Blanka Vlašić
Foto: Reuters
Blanka Vlašić
Foto: Reuters
Blanka Vlašić
Foto: Reuters
Blanka Vlašić
Foto: Reuters
Blanka Vlašić
Foto: Reuters
Blanka Vlašić
Foto: Reuters
Blanka Vlašić
Foto: Reuters
Blanka Vlašić
29.08.2015.
u 19:53
Ovim srebrom dokazala si kako, usprkos ozljedama koje su te pratile u posljednje vrijeme, za tebe ne postoje prepreke u ostvarivanju vrhunskih rezultata, napisao je u svojoj čestitci gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.
Pogledaj originalni članak

Nakon velikog povratničkog uspjeha jedne od najuspješnijih hrvatskih sportašica, Blanki Vlašić stižu čestitke hrvatskih političara za osvojenu srebrnu medalju na Svjetskom atletskom prvenstvu u Pekingu.

„U ime Vlade Republike Hrvatske i moje osobno, čestitam Blanki Vlašić na srebru osvojenom u skoku u vis na Svjetskom atletskom prvenstvu u Pekingu. Ponovno smo svjedočili njezinom sjajnom nastupu i veličanstvenom povratku na teren. Samo jedna velika i iznimno nadarena sportska osobnost u stanju je, upornošću i predanošću, nakon svih zdravstvenih poteškoća i tolikih ozljeda, vratiti se u sam vrh svjetske atletike. Uvjeren sam da ćemo još dugo, na mnogim svjetskim takmičenjima svjedočiti njezinim  pobjedama. Bravo, Blanka!“, stoji u brzojavu premijera Zorana Milanovića.

Povodom Blankinog velikog uspjeha čestitku joj je uputio i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.

"Draga Blanka, Čestitam ti na najnovijem uspjehu, kojim si oduševila hrvatsku i svjetsku atletičarsku javnost! Ovim srebrom dokazala si kako, usprkos ozljedama koje su te pratile u posljednje vrijeme, za tebe ne postoje prepreke u ostvarivanju vrhunskih rezultata. Ponosni smo na tvoje veličanstvene uspjehe, i s veseljem te očekujemo na Hanžeku u Zagrebu!

>>Kakav povratak Blanke: Osvojila srebro na Svjetskom prvenstvu!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar juricamesko
juricamesko
20:40 29.08.2015.

hvala Branka i najljepše čestitke. neka ti dobri Bog i dalje pomaže u tvom životu.

GR
grodar
22:59 29.08.2015.

cestitke najlijepsoj i najboljoj hrvatskoj sportasici

AO
ante.oreskovic75
11:46 30.08.2015.

Čestitam.Velika sportašica i karakterna osoba.Svaka čast .