Meksički zaljev

SAD prihvatio i pomoć Hrvatske u čišćenju naftne mrlje

Foto: REUTERS
SAD prihvatio i pomoć Hrvatske u čišćenju naftne mrlje
30.06.2010.
u 11:04
Hrvatska bi, kako se navodi u priopćenju, Americi trebala pomoći tehničkim savjetima.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska je među šest zemlja čiju je pomoć u čišćenju naftne mrlje u Meksičkom zaljevu prihvatio SAD, objavio je AP.

Više od 30 zemalja ponudilo je pomoć u sanaciji posljedica ekološke katastrofe nastale nakon havarije naftne platforme BP-a. State Department priopćio je da je prihvatio pomoć Hrvatske, Nizozemske, Meksika, Norveške, Kanade i Japana.

Hrvatska bi, kako se navodi u priopćenju, Americi trebala pomoći tehničkim savjetima.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 33

Avatar punkufer
punkufer
11:21 30.06.2010.

Budalaštine. Imamo mi svojih briga. Bolje da se razmišlja što ćemo mi napraviti ako se kakav tanker izlije u Jadranu. Dok god SAD imaju vojni proračun od 600 milijardi dolara godišnje jedna mala i siromašna Hrvatska treba gledati svoja posla.

OB
-obrisani-
18:02 30.06.2010.

Koliko se sjećam jedan naš čovjek je na tv-u objasnio ponudu koju su on i njegov tim dali amerima i kako se meni činilo da su ameri to tad prihvatili do ovolike katastrofe ne bi došlo! E sad ...

Avatar _Hedon_
_Hedon_
23:25 15.07.2010.

Hebali ste majku ako vam mi pomazemo ameri