Sukob dviju supersila

SAD: Poslat ćemo poruku Putinu! Rusija: Povećava se nepredvidivost i agresivnost SAD-a

Foto: Reuters/PIXSELL
Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
Vladimir Putin
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Joe Biden
15.10.2016.
u 18:10
Kremlj je danas osudio američku razinu "agresivnosti" bez presedana, dok Washington optužuje Moskvu da se miješa u američke predsjedničke izbore.
Pogledaj originalni članak

Kremlj je danas osudio američku razinu "agresivnosti" bez presedana, dok Washington optužuje Moskvu da se miješa u američke predsjedničke izbore.

"Činjenica jest da se povećava nepredvidivost i agresivnost SAD-a", rekao je glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov, kojega navodi agencija RIA novosti. U petak navečer, potpredsjednik SAD-a Joe Biden rekao je da će njegova zemlja "poslati poruku" ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu, kojeg Washington smatra odgovornim za nedavni informatički napad čiji je cilj bio utjecati na američke izbore.

Washington je prošli petak optužio Rusiju za informatičke napade na političke organizacije i izborni sustav u Sjedinjenim Državama, rekavši da je cilj bio "miješanje u američki izborni proces" dok u Sjedinjenim Državama traje predsjednička kampanja.

Brojni američki stručnjaci i politički dužnosnici su već optužili Rusiju da stoji iza hakerskih napada na političke organizacije. Ali do sada američka administracija nije službeno optužila Moskvu.  "Prijetnje usmjerene protiv Moskve i naše vlade su bez presedana jer ih je ovaj put uputio potpredsjednik SAD-a", ocijenio je Peskov.

"Moramo poduzeti mjere kako bi zaštitili naše interese",  dodao je.

>>'Britanci šalju ratne brodove da presretnu ruski nosač zrakoplova na putu za Siriju'

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 76

MK
marcel.kocan
18:22 15.10.2016.

haha znači nije problem što psycho bitch u mailovima prizanje da planira agresiju na pet-šest drćava, da je financira saudijska vehabija, da ne samo da pomažu umjerene teroriste u siriji nego su organizirali i arapsko proljeće kao takvo a sad planiraju i "katoličko proljeće", ukratko nije problem lopov nego što je ulovljen na djelu koji odron američke demokracije, strava

AN
anticenzura
18:27 15.10.2016.

Nisu Rusi krivi sto su vama procurili mailovi u wikileaksu najblizih Clintonovih suradnika gdje govore da su Katolici saka jada i ce im se sprema ''Katolicko proljece''. Ne drzi Putin wikileaks. Assange je zaprijetio da ce pustiti sve vruce informacije dan prije izbora u Americi. Obracunajte se s njim, ako imate petlju. Putina obozava citav svijet, a vi ste antipaticni citavome svijetu sa vasim ratovima i vasim porobljavanjem covjecanstva. Amere samo gospodin Trump moze spasiti od ekonomske i financijske katastrofe sto im se sprema, a oni se svim silama bore protiv njega. Onda mozete zamisliti kakva je to nacija, odnosno elita koja drma Amerikom. Pa oni ni vlastitome narodu ne zele dobra, kamoli kome drugom.

Avatar bokolo
bokolo
18:19 15.10.2016.

A sta kaze Tel Aviv?