U dno jame

SAD: krenuo po srećku pa propao u zemlju

Foto: AFP/PIXSELL
SAD: krenuo po srećku pa propao u zemlju
13.01.2016.
u 12:45
Zabrinuta obitelj prijavila je njegov nestanak kad je pao mrak i tijekom potrage jedan je policajac uočio otvor na zemlji
Pogledaj originalni članak

Sreće nije imao Teksašanin koji je krenuo kupiti srećku za američku lutriju Powerball na kojoj je glavni zgoditak veći od 1,5 milijardi dolara.

Muškarac star 67 godina iz Fort Wortha krenuo je u prodavaonicu nadajući se da će osvojiti vrtoglavi zgoditak no umjesto toga propao je u zemlju završivši na dnu jame ispunjene vodom na jednom gradilištu, objavila je policija Fort Wortha.

Zabrinuta obitelj prijavila je njegov nestanak kad je pao mrak i tijekom potrage jedan je policajac uočio otvor na zemlji i otkrio muškarca na dnu jame duboke dva metra.

Muškarcu je pružena pomoć i potom je izvučen na površinu. Njegov identitet nije objavljen.

"Zahvaljujući brzoj reakciji i predanosti policije taj muškarac može reći da je doista osvojio najveći mogući zgoditak", napisala je policija na Facebooku.

>> Glavni zgoditak na američkoj lutriji narastao na 1,5 milijardi dolara

LOGIKA UKRAJINSKIH NAPADA

Napad na Krimski most se bliži, Rusi su u panici: Ne bili Ukrajincima bilo pametnije da ATACMS-e troše na istoku?

Osim strateške vojne i simboličke vrijednosti, postoji i jasna ekonomska korist slabljenja ruske vojne prisutnosti na Krimu. Činjenica da je Moskva izgubila pomorsku nadmoć u Crnom moru omogućila je Kijevu da uspostavi vlastiti brodski koridor. Nakon što je prošlog rujna samo pet teretnih brodova moglo napustiti Odesu i okolnu regiju, do ožujka je taj broj porastao na 231 — što je neosporan uspjeh za Kijev

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar ljutkoris
ljutkoris
11:15 15.01.2016.

i ja propadnem u "crnu zemlju"kada dobijem plaću