Gradonačelnikova inicijativa

Sabo uputio otvoreni poziv HNS-u da u Vukovar izgradi nogometni kamp

Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
Sabo uputio otvoreni poziv HNS-u da u Vukovar izgradi nogometni kamp
15.01.2014.
u 13:42
Početkom godine je Sabo predsjedniku HNS-a već uputio poruku sa ovom idejom ali još uvijek nije dobio nikakav odgovor
Pogledaj originalni članak

Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo uputio je danas Hrvatskom nogometnom savezu otvoreni poziv za izgradnju nogometnog kampa u Vukovaru.

– Grad Vukovar zasigurno može udovoljiti svim traženjima i uvjetima i spreman je biti vrlo značajan partner. Naša vrata su širom otvorena za HNS i sve njegove selekcije. Siguran sam da bi HNS-u kao i svim hrvatskim nogometašima bila iznimna čast usavršavati se u Vukovaru, ali posebno želim istaknuti kako bi i Vukovaru bila iznimna čast da HNS u jednom svom dijelu bude smješten u Vukovaru, rekao je Sabo govoreći na današnjoj konferenciji za novinare sazvane ovim povodom. Dodao je i da je Vukovar vrlo često hrvatskim sportašima bio inspiracija na natjecanjima gdje se redovito čuju skandiranja Vukovar, Vukovar ali i vide transparenti sa imenom grada heroja.

Početkom godine je Sabo predsjedniku HNS-a već uputio poruku sa ovom idejom ali još uvijek nije dobio nikakav odgovor. Vrijednost projekta, koji bi se financirao sredstvima HNS-a i FIFA.e nije poznata, ali se zato već sad razmišlja o nekim mogućim lokacijama na području grada. Tako su spomenute park puma Adica, područje Borovo naselja uz sportske komplekse pa i Vučedol.

– Realizacija jednoga takvoga projekta bi iznimno mnogo značila za Vukovar i njegove građane. Vukovara se ne trebamo sjetiti samo jednom godišnje, kada se pale svijeće,e jer grad Vukovar živi 365 dana u godini. Očekujem jedinstvo navijača i građana Hrvatske da nas podupru u ovoj ideji, istakao je Sabo. Čelnik Vukovara podsjetio je i na niz sportskih objekata koji bi se mogli koristiti za potrebe kampa poput sportske dvorane, nogometnih igrališta, trim staza, bazena koji će uskoro biti završeni…

>>Sabo: Izbori u Vukovaru su neizbježni

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DO
dosaosam
13:54 15.01.2014.

Ajmo Šuki javi se,javi se!

Avatar GrgaPrgomet1941
GrgaPrgomet1941
13:57 15.01.2014.

vukovar ili knin ja sam za knin knin zaslužuje nogometni kamp nogometne repke

Avatar WindFucker
WindFucker
14:05 15.01.2014.

Ma kakav Vukovar (u ovom slučaju)!? Opet nogomet ili stadion za političke bodove? Idealna lokacija za nogometni kamp je Istra... Zagreb je na dva sata vožnje, klima odlična, a kmp bi mogao poslužiti i u turistike svrhe...