nisu ovo očekivale

S prijateljicom uživala na balkonu, a onda ih šokirao potez sina

Foto: Thinkstock
S prijateljicom uživala na balkonu, a onda ih šokirao potez sina
13.08.2017.
u 08:48
Policajci dijete nisu uspjeli probuditi te su pripadnici vatrogasne brigade morali silom otvoriti vrata.
Pogledaj originalni članak

Četverogodišnji dječak zaključao je majku i njezinu prijateljicu na balkonu njihova doma te otišao na počinak pa je morala intervenirati policija.

Pošto je dječačić zaključao balkonska vrata dvije žene ostavio je blokirane na balkonu stana u gradu Goeppingenu, objavila je policija.

Kad su žene shvatile što se dogodilo dijete je već spavalo dubokim snom, pa su morale pozvati policiju koja je uzalud zvonila na ulaznim vratima.

Policajci dijete nisu uspjeli probuditi te su pripadnici vatrogasne brigade morali silom otvoriti vrata.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

IL
ilijan
09:46 13.08.2017.

Mali drugi put zaključaj mene i mamu.

LA
lakočemo
21:49 13.08.2017.

mala legenda

NA
narcis660
10:21 13.08.2017.

Hahahah pa djeca su spremna na sve i uvijek ih treba drzati na oku koliko je moguce ,naravno.Radaju se s fakultetom toliko su inteligentna.