'Izvori zla'

S. Koreja: Ako SAD ugrozi naš opstanak, ispalit ćemo nuklernu raketu na Bijelu kuću

Foto: Reuters video screenshot
Sjeverna Koreja
28.07.2014.
u 21:02
Prijetnju je u svom govoru na vojnom skupu u Pjongjangu izrekao Hwang Pyong-So, direktor Generalnog političkog ureda sjevernokorejske vojske.
Pogledaj originalni članak

Visoki vojni dužnosnik Sjeverne Koreje u nedjelju je zaprijetio nuklearnim napadom na Bijelu kuću i Pentagon, javlja AFP, a prenosi The Hill.

Prijetnju je u svom govoru na vojnom skupu u Pjongjangu izrekao Hwang Pyong-So, direktor Generalnog političkog ureda sjevernokorejske vojske.

- Ako američki imperijalisti ugroze naš suverenitet i opstanak...naše vojne snage će ispaliti naše nuklearno-naoružane rakete na Bijelu kuću i Pentagon - izvore zla - rekao je Hwang Pyong-So. Kazao je da je Sjeverna Koreja bila provocirana serijom vojnih vježbi koje su provele SAD i Južna Koreja. Sjeverna Koreja dosad je izvela tri nuklearna pokusa, no izgleda kako nema sposobnost da nuklearnu bojevu glavu stavi na raketu.

>> Sjeverna Koreja ispalila dvije rakete kratkog dometa

>> Kim u kontroli zrakoplovstva: Da vidim kakvi su nam MiG-ovi!

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

DV
david.vizental
22:41 28.07.2014.

Sjeverna Koreja me jako podsjeća na jednu priču iz susjedstva... čovjek udovac bez djece imao predivno zemljište u kojem rastu vočke...nažalost po njega na to zemljište bacio oko trgovački centar...čovjek nije htio prodati već živjeti u miru...a tad kreče tortura plačenih susjeda od strane tog centra i njihove djece...kradu mu plodove, bacaju namjerno lopte u njegov vrt, pod svaku cijenu izazivaju njegovu reakciju zovu policiju te od žrtve stvaraju nasilnika čak se nas ostale susjede i ne sluša kad ga branimo...tužno jer se vidi kamo sve to ide...još nije završeno ali se valjda očekuje od njega da natabura koje dijete i to ćemo čitati kao glavnu vijest u medijima...neće biti mira dok mu ne otmu imovinu

DP
Dule Pacov
22:55 28.07.2014.

imaju rusi kinezi rakrte, poklonice vam.

Ivan Štorga
21:35 28.07.2014.

Nanišanite "ovalni ured", jer to je perverzno mjesto.