Nesreća kod Suhopolja

S 2,33 promila sletio s kolnika i završio na krovu na njivi

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
S 2,33 promila sletio s kolnika i završio na krovu na njivi
23.09.2019.
u 13:22
Uslijed neprilagođene brzine, osobinama i stanju ceste, te utjecaja alkohola, 25-godišnjak je izgubio kontrolu nad vozilom s kojim je preko putne bankine i zelene površine sletio na oranicu.
Pogledaj originalni članak

Podgrijan s 2,33 promila alkohola u krvi, 25-godišnjak je sletio automobilom s ceste, a vozilo je završilo na krovu na polju i samo pukim čudom - nije ozlijeđen. Nesreća se dogodila u nedjelju oko 23.30 sati na cesti između Suhopolja i Jugova Polja.

- Uslijed neprilagođene brzine, osobinama i stanju ceste, te utjecaja alkohola, 25-godišnjak je izgubio kontrolu nad vozilom s kojim je preko sjeverne putne bankine i zelene površine sletio na njivu-oranicu, sa sjeverne strane kolnika. Došlo je do udara prednjom stranom osobnog automobila u tlo te prevrtanja na krov. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a protiv vozača slijedi optužni prijedlog nadležnom sudu - izvijestila je PU virovitičko-podravska.

Pogledajte i video: Ernestinovo - Autobus sletio u kanal

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AE
Aedes2017
20:22 23.09.2019.

Taj je Dečakov iz ,, 127 ,, .. garant !