pet dana borili mu se za život

Rutinski pregled završio kobno: Muškarcu iz Srbije tijekom kolonoskopije probili crijeva, preminuo je

Foto: Pixabay/Ilustracija
Rutinski pregled završio kobno: Muškarcu iz Srbije tijekom kolonoskopije probili crijeva, preminuo je
29.10.2022.
u 21:40
Liječnici su se za njegov život borili pet dana, ali su komplikacije njegovog stanja nažalost bile kobne. Poslije pregleda u ćuprijskoj bolnici 24. listopada, upao u komu iz koje se nije probudio.
Pogledaj originalni članak

Marko Stojanović (30), mladić, kojem su liječnici u Ćupriji u Srbiji, prilikom kolonoskopskog pregleda probušili crijeva, preminuo je sinoć u Beogradu, potvrđeno je za portal Nova.rs, od izvora bliskog obitelji. 

Liječnici su se za njegov život borili pet dana, ali su komplikacije njegovog stanja nažalost bile kobne. Poslije pregleda u ćuprijskoj bolnici 24. listopada, upao u komu iz koje se nije probudio.

Kako podsjeća Nova.rs, tridesetogodišnji Marko iz Svilajnca, suprug i otac jednogodišnjeg djeteta, pet dana se nalazio u komi, a liječnici su mu se borili za život poslije kolonoskopskog pregleda u Općoj bolnici u Ćupriji, koji je obavljen u ponedjeljak 24. listopada.

Njegova supruga je ranije za portal Nova.rs ispričala da je Marko, na pregled otišao zdrav. a da je, kako tvrdi, pao u komu poslije greške liječnika, koji su mu prilikom pregleda probušili tanko i debelo crijevo, a kasnije, tijekom hitnog prebacivanja na kirurgiju, probušili i plućno krilo u procesu intubacije.

Video: Horor u Zagrebu: Palicama razbili auto i čovjeka tukli na podu pa ga opljačkali

predsjednik nije optimističan

Milanović: Sutra dolazi kriza, siguran sam sto posto. Moramo ostati hladne i trezvene glave

"Ovo je posebno i rijetko vrijeme iz kojega moramo izvući maksimum onoga što nam se nudi. Jer sutra dolazi kriza, siguran sam sto posto. Vjerujem da u slučaju Hrvatske ne dolazi opasna, ratna, egzistencijalna kriza. Mislim da smo od toga zaštićeni i da taj film nećemo gledati. Ali ne smijemo živjeti da će ovo što se trenutno događa trajati vječno, neće. Moramo uzeti sve što nam se nudi", kazao je Milanović.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

NV
novo vriijeme
22:00 29.10.2022.

Čovječe koji su to doktori u Ćupriji probuše čovjeku sve čega se dohvate. Tu bolnicu treba zatvoriti sve ih izjuriti.

DU
Deleted user
00:27 01.11.2022.

Poruka svima koji se žale na duge liste čekanja. To je blagoslov, a ne prokletstvo.

HO
Homophob
23:51 29.10.2022.

Zivim na trulom Zapadu gdje ljudi zive pod mostovima u satorima a polovina ih nema zdravstveno osiguranje. Izgleda da su ovi ovdje bez osiguranja sretni kada vidim sta se sve desava u balkanskim gudurama sa egzemplarnim zdravstvenim! Dodes operirati "mandule" (krajnike - za vas koji neznate hrvatski) pa kada se probudite otkrijete da ste kraci za jednu nogu do natkoljenice. Tamo malo dalje na istok u Zapadnoj Turskoj izbuse pacjenta kao da je bio u rovovima prvog svjetskog rata poslije jurisa s bajunetama - rezultat jednak - otrovanje i doktor lopatic!