NEMA VIŠE SLIKANJA...

Ruski mornar slao 'selfie' pa otkrio koordinate jednog od najmoćnijih ratnih brodova

Foto: Twitter
Ruski brod
Foto: Twitter
Ruski brod
11.11.2016.
u 17:22
Zasad nije poznato hoće li mornar biti kažnjen
Pogledaj originalni članak

Dok je slikao popularne 'selfieje' na palubi ruskog bojnog broda tijekom plovidbe Mediteranom, neoprezan mornar otkrio je strogo čuvane koordinate plovila!

Kako prenosi The Washington Free Beacon, mornar je član posade ruskog broda na nuklearni pogon, jednog od najsnažnijih bojnih brodova na svijetu "Petra Velikog", koji je zbog mornara uočen nedaleko od istočne obale otoka Krete.

Brod je dio mornarice koja plovi prema Siriji u operaciji protiv pobunjenika koji se bore protiv sirijskog predsjednika Bashara al-Assada. 

Zasad nije poznato hoće li mornar biti kažnjen jer je prema naredbi Ministarstva obrane Rusije izričito zabranjeno korištenje mobilnih telefona, kao i nekih drugih radiouređaja tijekom obavljanja službe. 

>> Pojačanje za zračne snage Srbije: Ruski predsjednik odobrio isporuku šest MiG-ova 29?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

PR
prdovan
17:32 11.11.2016.

haha najbolje da ga ni jeda radar ni satelit prije slikanja nije mogao uočiti

ZG
zg223
20:26 11.11.2016.

ionako moraju prijaviti svim drzavama di su tocno u mediteranu.koje vi gluposti pisete

CR
CrniP
07:05 12.11.2016.

Drustvene mreze i portali su detaljno izvjestavale o floti, jer se pratio opskrbni brod u floti (koji ima obavezu prijavljivati poziciju) kada je prolazio uz La Manche, Biskaj, Portugal, Gilbartar, Maltu, Kretu, Cipar... i sada se tocno zna pozicija koja se prijavljuje NATO u svrhu izbjegavanja incidenata. U cemu je stvar, VL? Naredba iz Buzina o dnevnoj dozi ruganja ruskoj inkompetenciji, svireposti prema jadnim sirijskim umjerenim glavosjecama, o totalitalirnome rezimu Putina, o suradnji Rusa sa nasim prirodnim neprijateljem -Srbima te motivacijskim porukama naseg precednika debele precednice - Stoltenberga? Inace, Ruska flota je vec uz obalu Sirije, i pocela je sa radom...