Strava u Srbiji

Rotvajler napao troje djece, liječnici nisu mogli do njih

Foto: Thinkstock
Rotvajler napao troje djece, liječnici nisu mogli do njih
19.04.2019.
u 14:15
Hitna prvo nije mogla ući u dvorište jer je pas i dalje slobodno šetao, pa je policijska službenica uspjela ući kroz prozor kuće u sobu u koju su djeca pobjegla
Pogledaj originalni članak

Troje djece ozlijeđeno je u Sremskim Karlovcima u Srbiji kada ih je rotvajler iz susjedne kuće napao i izgrizao. Dječak star 16 godina najteže je ozlijeđen, a kako piše Blic pas mu je otkinuo dio mesa s tijela. Ostalo dvoje djece, od 13 i 11 godina, lakše je ozlijeđeno. Pas je izašao iz susjednog dvorišta i na ulici napao djecu. 

Hitna i policija odmah su stigli na mjesto događaja. Hitna prvo nije mogla ući u dvorište jer je pas i dalje slobodno šetao, pa je policijska službenica uspjela ući kroz prozor kuće u sobu u koju su djeca pobjegla, i dječaku koji je najteže ozlijeđen pružila pomoć. 

Nakon sat vremena, liječnici su uspjeli ući u kuću.

Video: Val srušio ženu dok je šetala psa

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar nekineki
nekineki
17:24 19.04.2019.

ma nema veze, kakva djeca, nije on kriv, ma neee, vi ne razumijete, on treba lijepo ići na školovanje kao naš Otto koji će sad na jesen krenuti u prvi razred kako čujemo, prezni obveznici sve plaćaju!

Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
16:36 19.04.2019.

Mislim da i gazda ovog pesa pomalo sliči svome ljubimcu. Zar se ne reče kakav gazda takav i pes.

ZA
zagi101
15:36 19.04.2019.

ma nije pas kriv kaj mu je u genima agresivnost