MASLENICA

Rotvajler napao i ozlijedio 16-godišnjakinju

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Rotvajler napao i ozlijedio 16-godišnjakinju
10.11.2020.
u 09:55
Pas nepoznatog vlasnika je pod nadzorom nadležnih službi te je u tijeku utvrđivanje svih okolnosti događaja kao i pronalaska vlasnika psa
Pogledaj originalni članak

Jučer oko 08.10 sati u Maslenici, Rotvajler, bez nadzora na ulici je napao i lakše ozlijedio 16-godišnjakinju koja je na povodcu vodila svog psa. Liječnička pomoć ozlijeđenoj pružena je u OB Zadar gdje su joj konstatirane lakše tjelesne ozlijede.

- Pas nepoznatog vlasnika je pod nadzorom nadležnih službi te je u tijeku utvrđivanje svih okolnosti događaja kao i pronalaska vlasnika psa - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DV
dvor
10:30 10.11.2020.

jadni pesek,neznam kaj mu je bilo?tak će vasnik reć

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
14:24 10.11.2020.

Ne bi on. Nije on kriv. Nije nikad. Sigurno je bio izazvan.

RU
runer
12:01 10.11.2020.

triba zabraniti posjedovanje , rotvajlera, itd, do kada ce mo ovo citati...