Donacija

Rotary Club Split Novi darovao aparate vrijedne 80.000 kuna

Rotary Club Split Novi darovao aparate vrijedne 80.000 kuna
15.04.2010.
u 17:25
Predsjednik Rotary Cluba Split Novi Srđan Gjurković i Goran Kovačević predali su Odjelu dječje onkologije KBC-a značajnu donaciju, četiri infuziomata vrijedna 80.000 kuna
Pogledaj originalni članak

SPLIT – Predsjednik Rotary Cluba Split Novi Srđan Gjurković i Goran Kovačević predali su Odjelu dječje onkologije KBC-a značajnu donaciju, četiri infuziomata vrijedna 80.000 kuna. Na velikoj pomoći i prepoznavanju problema, jer su im ti aparati iznimno važni, zahvalio je dr. Neven Pavlov, predstojnik Klinike za dječje bolesti KBC-a. Najvažnija odluka Rotary Cluba Split Novi jest prihvaćanje strateškog plana društvenog djelovanja pod imenom "Rotary Club djeci Splita" radi provođenja projekata i akcija za bolji život djece. Donirani infuziomati olakšat će uvjete liječenja i oporavak oboljele djece od teških malignih bolesti. A Rotary će djeci pomagati i dalje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.