JURNJAVA AUTOCESTOM

Roditelji zvali policiju kada su vidjeli što je dječak (8) napravio: 'Samo sam se poželio provozati'

Foto: DPA/PIXSELL
Roditelji zvali policiju kada su vidjeli što je dječak (8) napravio: 'Samo sam se poželio provozati'
21.08.2019.
u 20:43
Policiju je obavijestila dječakova majka iz malog gradića Soesta, a sat vremena kasnije majka je policiji javila kako su ga pronašli na autocesti kako sjedi u automobilu sa upaljenim pokazivačima smjera i postavljenim trokutom iza automobila.
Pogledaj originalni članak

Osmogodišnji dječak iz Njemačke dignuo je pravu uzbunu nakon što je bez znanja roditelja uzeo automobil i zaputio se na vožnju Autobahnom.

Policiju je obavijestila dječakova majka iz malog gradića Soesta, a sat vremena kasnije majka je policiji javila kako su ga pronašli na autocesti kako sjedi u automobilu sa upaljenim pokazivačima smjera i postavljenim trokutom iza automobila, piše BBC.

Dječak se nakon jurnjave počeo osjećati nesigurno pa je stao, a policajcima je objasnio da se 'samo poželio malo provozati ' te se rasplakao. Dječak je autocestom vozio 140 na sat i ovo mu nije prvi put da vozi automobil. On je već vozio automobile na privatnom posjedu, a redovito vozi i karting. 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

PR
PrimoracRi
23:08 21.08.2019.

Suludo ,ali mogući budući prvak u automobilizmu.

IV
ivicajurinic
21:19 21.08.2019.

Treba kazniti njegovog obiteljskog liječnika

Avatar ucjena
ucjena
15:06 22.08.2019.

Koju je taj trtu dobio kad je stao, mislim da nece nikad voziti,