zaljubljen u 50-te

Rock'n'roll frizer ima mobilni salon, i to u prtljažniku auta

Foto: Arhiva VL
Lamija Alečković
09.04.2013.
u 08:40
Tipična Elvisova "kokotica" košta 20 eura, a za nju André Lichtenscheidt treba nekih pola sata. I jako, jako puno briljantina.
Pogledaj originalni članak

André Lichtenscheidt svoje radno mjesto takoreći uvijek ima sa sobom. Ovaj rock`n`roll frizer ne šiša samo u svojoj radnji u Düsseldorfu, nego u prtljažniku automobila ima i svu potrebnu opremu za mobilni salon.

On je oduvijek bio oduševljen dobrim starim 50-im godinama prošlog stoljeća, i to ne samo rock`n`roll glazbom, nego i automobilima i frizurama iz toga doba. Zato se odlučio specijalizirati za baš te frizure, a svoje mušterije ne dočekuje samo u svom salonu, nego i sam odlazi k njima: na rock'n'roll koncerte i sajmove Oldtimera.

Tipična Elvisova "kokotica" košta 20 eura, a za nju André Lichtenscheidt treba nekih pola sata. I jako, jako puno briljantina. Ma, bez njega nikada uopće ni ne kreće na put.

>>Očekuje li hrvatske frizere ulaskom u EU niža porezna stopa

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.