Naljutio je suprug

Riješen misterij zašto se Melania razljutila na Trumpovoj inauguraciji

Foto: Screenshot YouTube
Riješen misterij zašto se Melania razljutila na Trumpovoj inauguraciji
27.01.2017.
u 17:27
U jednom trenutku tijekom inauguracije, Donald Trump okrenuo se prema Melaniji i nešto rekao, ona se smješkala, no kada joj je on ponovno okrenuo leđa promijenila je izraz lica i promrmljala nešto
Pogledaj originalni članak

Nakon što se pojavila snimka s inauguracije Donalda Trumpa na kojoj si Melania vidno uzrujana nešto mrmlja u bradu, korisnici interneta došli su do zaključka zašto je američka prva dama tako reagirala.

Naime, u jednom trenutku tijekom inauguracije, Donald Trump okrenuo se prema Melaniji i nešto rekao, ona se smješkala, no kada joj je on ponovno okrenuo leđa promijenila je izraz lica i promrmljala nešto.

Sada se ispostavilo kako se novi američki predsjednik uopće nije niti obraćao svojoj supruzi nego je razgovarao s kćeri Ivankom koja je bila odmah iza Melanije, što je Slovenku jako razljutilo. Naljutilo ju je to što ju je Trump ignorirao i više pažnje posvećivao svojoj kćeri kojoj je u jednom trenutku čak poslao i poljubac, piše Mirror. 

>> Što je to Donald Trump rekao Melaniji da je ona ovako reagirala? 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

DU
Deleted user
17:44 27.01.2017.

Bravo večernji to je istraživačko novinarstvo i evo kandidata za novinara godine

Avatar Franjo Tudman
Franjo Tudman
00:10 28.01.2017.

Gledajte i nikada ne ce te znati sta je rekao svojoj supruzi osim ako se ne obratite meni, a rekao joj je da je k..a, (dvije tocke-haloo) zato sto gaje naljutila. To mi je ispricao odnosno napisao njegov najbolji JARAN, e sad ako itko zeli da mu kazem sta se dogada u beloJ HIZI nek pripremi OJRE pa cu mu reci

MA
marvel123
06:22 16.02.2017.

Pitao ju je jeli skuvala kupus, a ona je rekla da nece kuvat kupus, nek mu ga kuva Ko hoce, ona vise nece. Jos je rekla da ide kuci u dezelu a on odgovorio da bolje kuva kupus. Da je zdrav.