STRAVA Svatovi u Marčeljevoj Dragi pronašli leš u luksuznom automobilu zagrebačkih oznaka

Rijeka: Raspadnuto truplo mladića nađeno u BMW-u

28.04.2007.
u 17:48
Pogledaj originalni članak

U naselju Marčeljeva Draga, na parkiralištu ispred zgrade na broju 40 u Ulici Ede Jardasa, jučer oko 18 sati pronađen je leš  tridesetčetverogodišnjeg Igora Mladenića u zatvorenom automobilu.

Parkiran 8 mjeseci
Sivi BMW zagrebačkih registracijskih oznaka, ZG 1744 BL, ondje je bio parkiran osam mjeseci, susjedi nisu obraćali pozornost, a za jaki smrad koji se počeo osjećati u posljednje vrijeme mislili su da je od neke uginule životinje.

Vozilo je bilo oštećeno i sprijeda nije imalo registarsku oznaku.
Od susjeda nitko ne zna o komu se radi, iako se jučer moglo čuti da se radi o mladiću koji je bio podstanar u jednoj od susjednih zgrada. Jučer poslijepodne svatovi koji su slavili u zgradi okupili su se na parkiralištu i ondje veselili, no jaki smrad privukao im je pozornost pa su se pomnije pogledali u unutrašnjost automobila.

Na zadnjem sjedištu ugledali su tijelo muškarca. Bio je odjeven u tzv. skafander. Tijelo je bilo u raspadajućem stanju. Riječ je o muškarcu mlađe dobi, a čini se, prema prvom pregledu na mjestu događaja, da je mrtav najmanje mjesec dana, no moguće je i nekoliko mjeseci.

Čeka se obdukcija
Tijelo jučer nije izvađeno iz automobila, već je po automobil došao pauk i odvezeno je u Zavod za sudsku medicinu gdje će biti obavljena obdukcija.


Žrtva – zagrepčanin Igor Mladenić

Premda policija sinoć nije željela otkriti niti inicijale mrtvog mladića, neslužbeno se doznaje da je riječ o Igoru Mladeniću iz Zagreba, narkomanu, policiji otprije poznatom po brojnim prekršajima. Kako je posljednja novčana kazna plaćena u veljači, to upućuje na zaključak da je mrtav od početka ožujka.

Pogledajte na vecernji.hr