Procjena Komisije

Rijeka bi mogla organizirati Mediteranske igre već 2013.

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
Rijeka bi mogla organizirati Mediteranske igre već 2013.
02.12.2010.
u 15:06
Odluka o kandidaturi Rijeke i još četiri grada kandidata bit će donesena u listopadu 2011. godine na Općoj skupštini Mediteranskih igara u grčkom Volosu
Pogledaj originalni članak

Komisija za evaluaciju kandidature Međunarodnog odbora Mediteranskih igara boravila je u Rijeci od 29. studenoga i za svoga posjeta obišla centar Zamet, dvoranu Kastav, Teniski centar Marčeljeva draga, stadion Kantridu, atletsku dvoranu Kantrida, bazene Kantrida, Dvoranu mladosti, Boćarski centar Podvežica, dvoranu Kostrena, stadion Kostrena, dvoranu Crikvenica, dvoranu Mavrinci, opatijske i crikveničke hotele te Sveučilišni kampus na Trsatu.

Souhail Khoury, predsjednik Komisije MOMI-ja, na današnjoj je konferenciji za novinare kazao da bi Rijeka i regija Mediteranske igre mogli organizirati već 2013. godine, što je rezultat procjene kandidature nakon trodnevnog obilaska sportskih objekata i smještajnih kapaciteta te razgovora s predsjednikom Hrvatskoga olimpijskog odbora Zlatkom Matešom i riječkim gradonačelnikom Vojkom Obersnelom. Odluka o kandidaturi Rijeke i još četiri grada kandidata bit će donesena u listopadu 2011. godine na Općoj skupštini Mediteranskih igara u grčkom Volosu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.