zločin u maslinku

Riječki bilder izbo nožem prijatelja zbog 10.000 eura duga

Foto: 'Goran Kovacic/PIXSELL'
Riječki bilder izbo nožem prijatelja zbog 10.000 eura duga
10.05.2012.
u 22:00
Robert Mežnarić s ubijenim je prijateljevao, a obojica su bila povezana i u poslu s drogom
Pogledaj originalni članak

Zbog ubojstva Doriana Grubišića potkraj prosinca lani riječko Županijsko državno odvjetništvo podiglo je u četvrtak optužnicu protiv Roberta Mežnarića (41), poznatog bildera, koji je s ubijenim prijateljavao, a obojica su bila povezana i u poslu s drogom. U Mežnarićevu stanu pri uhićenju, šest dana nakon Grubišićeva ubojstva koje se dogodilo uza suhozid maslinika nedaleko od zaselka Strilčići na Krku, pronađeno je više od kilogram marihuane i amfetamina, digitalna vaga i vrećice za pakiranje pa je optužen i zbog zloporabe droge.

Optuženog se tereti da je Grubišića, pod izlikom da će mu vratiti 10 tisuća eura, a koje je Grubišić morao \"pod hitno\" vratiti svom dobavljaču iz BiH, namamio na osamljeno mjesto i divljački ga izbo nožem nanijevši mu po tijelu i vratu ozljede od kojih je na mjestu preminuo. Mrtvog ga je pronašao mještanin za obilaska maslinika. Mežnariću je produljen zatvor.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

JA
jamanuša
22:48 10.05.2012.

po izgledu lica predodređen je zarazbojnika, žao mi je ali moram staviti do znanja onima koji ne znaju pa neka uče.

KR
kreont
07:21 11.05.2012.

Dug je dug bez obzira tko je kome dužan. Ovakvog prijatelja bi sigurno svi poželjeli :)) Takav prijatelj mi je i Čaćić.

Avatar best vocal
best vocal
08:24 11.05.2012.

treba mu dati odmah 40 godina robije pa nek bilda u zatvoru