Riječ odvjetnika

28.02.2007.
u 21:04
Pogledaj originalni članak

Zbunjen i Gotovina
Osim odvjetnika, sudaca i osoblja, u sudnici se, kao jedini predstavnik optuženika, našao i general Ante Gotovina. Usredotočeno je pratio raspravu i sam zbunjen razvojem situacije. Nakon prekida, svi su odvjetnici krenuli pozdraviti ga i rukovati se s njime. 

Nismo krivi
– Nismo mi krivi Šeparoviću. Sudsko vijeće jasno mu  je danas reklo da je njegov osnovni problem što vijeće drži da bi u predmetu mogao štititi vlastite interese kao potencijalni osumnjičenik i na štetu svog branjenika generala Markača – kazao je Luka Mišetić

Nekorektni
– Odvjetnici generala Gotovine bili su krajnje nekorektni. Ja ću se nastaviti boriti, na kraju vjerujem da si sud ne može dopustiti da Simić i Pisarović budu ravnopravniji od Markača i Šeparovića. Simić je bio optuženik za logore u Bosanskom Šamcu, Pisarović, njegov odvjetnik, kojega su prepoznali, tijekom suđenja svjedoci. Pokojni sudac May zaključio je da tu postoji sukob interesa, no da je pravo optuženika na slobodni izbor odvjetnika ipak važnije – kazao je Miroslav Šeparović.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr