organizirala svadbu

Rezervirala haljinu, mjesto i datum vjenčanja, ali nema mladoženju

Foto: ''
Rezervirala haljinu, mjesto i datum vjenčanja, ali nema mladoženju
07.08.2012.
u 12:27
Australska astrologinja uvjerena je da će svog budućeg supruga upoznati u listopadu ili studenome pa je već organizirala cijelo vjenčanje
Pogledaj originalni članak

Još samo mladoženja nedostaje australskoj astrologinji Aniti Chakra Burtty da bi se udala. Pronašla je već i vjenčanicu, mjesto te rezervirala datum vjenčanja.

Uvjerena je kako će svog životnog partnera pronaći u listopadu ili studenome – taman na vrijeme da se dobro upoznaju za svadbu koju je već platila. Astrološke karte joj, naime, pokazuju da će u tim mjesecima upoznati ljubav svog života, piše Huffington Post.

– Jednom kad me upozna, shvatit će da sam jako zabavna, velikodušna i dobra osoba i neće mu smetati što sam malo luda – kazala je astrologinja.

Iako ima zvijezde na svojoj strani, Anita Chakra Burtty svejedno se pridružila "Slobodnim mladenkama", pokretu koji okuplja buduće mladenke koje su se već pripremile za vjenčanje iako se nemaju za koga i udati.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

LI
liliZG
12:42 07.08.2012.

Bolest......

DU
Deleted user
13:38 07.08.2012.

Imam zvonce - jos mi fali bicikl ! :-))))))))

CR
crocro
13:51 07.08.2012.

Radi se o osobnoj samopromociji. Ona je astrologinja i treba ostaviti dojam dobrog predviđanja događaja. Kada bi pogodila da će naći mladoženju i udati se u vrijeme koje je predvidjela, to bi se tumačilo kao senzacija i svi bi pohrlili toj satrologinji da im predviđa njihovou budućnost. No, malo tko razmišlja da postoji vjerojatnost izrežiranog događaja. Npr. ona ima svoga mladoženju, ima odabranika, s kojim će sigurno zaključiti brak, ali to ostaje stroga tajna do posljednjeg trenutka. I tada će neposredno prije vjenčanja njezin princ "izači iz naftalina" na svjetlo dana i odigrati svoj dio uloge. Sve će sretno završiti, osim što će ona postati zvijezda predviđanja. I narvano poratsi će joj promet. Kao i onome tko ju je stavio u medije i reklamirao. Ona jednostavno ima sreću da netko o njoj piše i da je katapultira kao izvrstu astrologinju.