Reforme u MVP-u

Foto: import
Reforme u MVP-u
24.04.2008.
u 20:25
Pogledaj originalni članak

Ministar Jandroković najavljuje organizacijske promjene u resoru. Među ostalim, najavljeno je osnivanje posebne uprave za susjedne zemlje. No reforma je potiho već počela unutar prvih stotinu dana, kad je, na primjer, tajništvo pregovaračke skupine preseljeno s Petretićeva trga na Zrinjevac.

Smatra se da Ministarstvo vanjskih poslova ne može dobro funkcionirati na 5-6 lokacija. Iako se činilo da ove godine neće biti promjena u diplomatskoj mreži, najnovije informacije kažu da ipak hoće. Među ostalim, i u veleposlanstvu u Moskvi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr