KATASTROFA

Razoran potres u Turskoj, troje mrtvih, stotinjak ozlijeđenih

Foto: afp
Razoran potres u Turskoj, troje mrtvih, stotinjak ozlijeđenih
20.05.2011.
u 10:41
Epicentar je bio 80 kilometara jugozapadno od grada Kütahye, priopćio je američki geološki zavod
Pogledaj originalni članak

Potres magnitude šest stupnjeva po Richteru pogodio je sjeverozapadni dio Turske. Prema prvim izvještajima turskih medija, u potresu je srušeno nekoliko zgrada, među kojima je i jedna džamija. Najmanje je troje ljudi poginulo, a oko stotinu ih je ozlijeđeno. 

Epicentar je bio 80 kilometara jugozapadno od grada Kütahye, priopćio je američki geološki zavod, a prenosi Reuters.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OB
-obrisani-
15:13 20.05.2011.

Kroz Turski prolazi dodirne tacke dve tetonske ploce. Pogotovo Istambul . lezi na obe tetonske ploce. Sama Turska ne trusnom podrucju

IB
istina_boli
11:00 20.05.2011.

Kako to da američki Geološki zavod ima tako precizne podatke , ako i sami nisu umjesani u kreiranje tog i slicnih zemljotresa?(Sjetimo se samo Japana, Indonezije, Nikaragve itd)

OB
-obrisani-
15:04 20.05.2011.

jel ono MUSTAFA prije mjesec dana napisao POSLJE JAPANA --CE SE TRESTI TURSKA,,,,,svi ste se smijali....heheheehehheheheheh