Prijetio nožem

Razbojnik uhićen sat vremena nakon pljačke

Foto: Anto Magzan/Pixsell
Razbojnik uhićen sat vremena nakon pljačke
03.07.2015.
u 15:17
Nakon kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni za kazneno djelo razbojništva predan je pritvorskom nadzorniku
Pogledaj originalni članak

Razbojnik (30) koji je u četvrtak oko 17.30 sati opljačkao pekarnicu u Nazorovoj ulici u Slavonskom Brodu uhvaćen je samo samo sat vremena kasnije.

On je uz prijetnju nožem od 27-godišnje trgovkinje zatražio novac, što je ona i učinila i predala mu utržak iz blagajne od nekoliko tisuća kuna.

Nakon toga je pobjegao, ali već oko 18.30 sati policija ga je pronašla. Nakon kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni za kazneno djelo razbojništva predan je pritvorskom nadzorniku.

>> Diler (33) uhićen s drogom vrijednom 75.000 kuna

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

VE
Velikogoričan56
18:28 03.07.2015.

eh, kad hoće policija može puno toga, ali kad se umiješa jocker zovi onda stvar ode u slijepu ulicu

GM
Gusta magla
02:51 04.07.2015.

A umjetnika koji crta svastike jos nisu nasli.....bas cudno.

IB
ivan.biljan68
06:18 04.07.2015.

E moj Saša,vidi e da nisi kupio novo izdanje braće Mamić :kako do novca ez rada. Dobro i poučno ;za par miljki od pekare,dobit ćeš "kvrgu"a Mamići će se provući sa sitnim.