u blizini Triera

Borbeni avion F16 srušio se u zapadnoj Njemačkoj

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Borbeni avion F16 srušio se u zapadnoj Njemačkoj
08.10.2019.
u 18:10
Lokalni mediji prenose da se pilot uspio spasiti, a Reuters piše kako su se velike količine mlaznog goriva prosule po mjestu nesreće.
Pogledaj originalni članak

Američki lovac F-16, čiji se pilot uspio katapultirati, srušio se u utorak na zapadu Njemačke na nenastanjenom području nedaleko od grada Triera, objavilo je njemačko vojno zrakoplovstvo.

Zrakoplov je pao u još nepoznatim okolnostima blizu američke vojne baze Rammstein. Bio je na trenažnom letu, preciziralo je američko veleposlanstvo u Njemačkoj. Pilot se katapultirao na vrijeme i primljen je u bolnicu zbog lakših ozljeda, navodi veleposlanstvo koje je dodalo da nije bilo žrtava na tlu.

Sredinom rujna jedan belgijski F-16 je pao na zapadu Francuske. Dvojica pilota su se katapultirala, a jedan je s padobranom zapeo i ostao neko vrijeme visiti na električnom vodu.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 59

MY
mycropht
17:00 08.10.2019.

Mogu pokupiti ostatke i prodati nam to kao rabljeni F16.

Avatar neomarxisticka extr. ljeviciva
neomarxisticka extr. ljeviciva
17:32 08.10.2019.

u njemackoj sve pada, avioni gube takove,euro figteri padaju, .......sve pada samo migracija raste hehehehe

ZI
zip123
16:54 08.10.2019.

Ti famozno dobri F16.