I dalje se traga za žrtvama

Raste broj mrtvih nakon požara u kalifornijskom noćnom klubu

Foto: Reuters/PIXSELL
Raste broj mrtvih nakon požara u kalifornijskom noćnom klubu
04.12.2016.
u 19:08
U požaru u noćnom klubu u Oaklandu koji je u petak navečer progutala vatrena stihija smrtno su stradale 24 osobe, a broj poginulih mogao bi biti i veći, izvijestila je policija
Pogledaj originalni članak

"Dosad smo uspjeli pregledati oko 20 posto zgrade i pronašli smo 24 tijela", rekao je Rey Kelly iz ureda šerifa u okrugu Alameda. Prethodne brojke ukazivale su na devet smrtno stradalih.  

Još uvijek nepoznat uzrok požara

Požar je izbio u petak u 23,30 sati po lokalnom vremenu u Oaklandu, u blizini San Francisca, u dvoetažnom skladištu što ga često koriste razni umjetnici iako za to nemaju dozvolu. Te je večeri bio organiziran 'rave' party uz koncert elektroničkog sastava Golden Donna.

Uzrok požara za sada nije poznat. Nakon što je izbio, vrlo se brzo proširio, a krov se urušio. Vatrogascima je trebalo 12 sati da uđu u zgradu.

"Trebat će nam još nekoliko dana da pretražimo cijelu zgradu", kazala je šefica vatrogasne službe Oaklanda Melinda Drayton

> > Veliki požar u noćnom klubu: Najmanje devet osoba je poginulo, traga se za nestalima

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.