Travolta, skloni se

Rasplesani djedica odbacio štake. Ono što je uslijedilo oduševilo je sve!

Foto: Youtube Screenshot
rasplesni djedica
21.07.2014.
u 18:30
Uz oduševljenje gledatelja, djedica je u jednom trenu pozvao i dvije dame da mu prave društvo na podiju te demonstrirao kako mu je plesni ritam odličan kao i u najvitalnijim danima
Pogledaj originalni članak

Da su godine samo broj, dokaz je i ovaj video rasplesanog djedice i njegova majstorskog plesnog umijeća.

Elektronički duo Klaypex objavio je novi album, a da im pogleda na You Tubeu ne bi nedostajalo, u svom najavnom videu objavili su snimku starca kojeg je muzika toliko ponijela da je odbacio štake i pokazao kako se zaista pleše.

Uz oduševljenje gledatelja, djedica je u jednom trenu pozvao i dvije dame da mu prave društvo na podiju te demonstrirao kako mu je plesni ritam odličan kao i u najvitalnijim danima i da mu mnogo mlađi nisu ni do koljena. 

>>Otac izazvao sina (11) na plesni dvoboj. Evo što je uslijedilo

 
ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ĆA
ćaćaća
18:47 21.07.2014.

odlična fora straca koji to nije...reklama za 5 ...