HZZO odlučio

Raspisuju se natječaji za pripravnički staž liječnika

Foto: 'Photoshop'
Raspisuju se natječaji za pripravnički staž liječnika
Foto: Pixsell
Instagram
Autor
Sonja Hoffman
31.05.2012.
u 17:27
Uskoro slijedi i raspisivanje natječaja za financiranje pripravničkog staža za ostale deficitarne struke u zdravstvu
Pogledaj originalni članak

Upravno vijeće HZZO-a na svojoj zadnjoj sjednici donijelo je odluku o otvaranju natječaja za financiranje pripravničkog staža za doktore medicine. Stažiranje doktora medicine je, kažu iz Zavoda, određeno kao prioritet s obzirom na to da je riječ o deficitarnoj struci nužno potrebnoj za funkcioniranje zdravstvene zaštite u Republici Hrvatskoj, a uskoro slijedi i raspisivanje natječaja za financiranje pripravničkog staža za ostale deficitarne struke u zdravstvu. Sljedeći natječaj za financiranje pripravničkog staža zdravstvenih djelatnika, poručuju, planiran je za rujan.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.