švicarska

Čudom preživio: Pao u kotao pun aluminija, rastopljenog na više od 700 stupnjeva

Foto: Bernd Wüstneck/DPA
Brodski propeleri od tvrtke Mecklenburger Metallguss
Foto: Alexander Pogozhev/NEWSCOM
Radiator plant in Stavropol Territory, Russia
11.11.2022.
u 15:24
Dva liječnika hitne švicarske zračne pomoći i bolničari brinuli su se o njemu u tvornici prije nego je helikopterom prebačen u bolnicu
Pogledaj originalni članak

U jednoj švicarskoj tvornici u srijedu se dogodila nesreća koja samo čudom nije završila smrtnim ishodom. Naime, 25-godišnji radnik upao je u kotao rastaljenog aluminija.

Električar je pao u peć punu rastaljenog aluminija na temperaturi od 720 stupnjeva Celzijevih u tvornici u St Gallenu, u sjeveroistočnoj Švicarskoj. Mladić je bio uronjen u rastaljeni metal do koljena, ali je uspio izdržati bol i izvući se iz peći, piše Daily Mail.

U srijedu navečer obavljao je s kolegom radove na peći za aluminij kada je upao u okrugli otvor na vrhu kotla. Dva liječnika hitne švicarske zračne pomoći i bolničari brinuli su se o njemu u tvornici prije nego je helikopterom prebačen u bolnicu s ozbiljnim opeklinama.

Lokalna policijska služba istražuje kako je došlo do nesreće.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.