obustava rada

Radnici M-profila Zabok prekinuli rad zbog neisplaćenih plaća

Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
Radnici M-profila Zabok prekinuli rad zbog neisplaćenih plaća
11.04.2011.
u 10:39
Od vlasnika poduzeća Zdravka Valeca dobili su odgovor da će im jedna plaća biti isplaćena za dva dana
Pogledaj originalni članak

Radnici poduzeća M-profil Zabok jutros su prekinuli rad tražeći od uprave informacije o situaciji u poduzeću, odnosno odgovore kada će im biti isplaćene zaostale plaće.

Prema njihovim riječima, plaće im nisu isplaćene za prva tri mjeseca ove godine i tzv. terenski rad za prosinac prošle i siječanj, veljaču i ožujak ove godine, troškovi prijevoza isplaćuju im se sa zakašnjenjem od nekoliko mjeseci. Od vlasnika poduzeća Zdravka Valeca dobili su odgovor da će im jedna plaća biti isplaćena za dva dana, a preostale do kraja mjeseca.

Radnici su na to rekli da zbog neisplaćenih plaća nemaju novca ni za topli obrok i gorivo, odnosno prijevoz do radnog mjesta, pa im je navodno rečeno da odu kućama na dva dana dok se plaće ne isplate. O situaciji u zabočkom M-profilu uputili smo upit vlasniku Zdravku Valecu, no njegov odgovor još nije stigao.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

KI
kiki29
13:30 11.04.2011.

a.d. 1573 - ajde da te čujemo, što kažu insiderske informacije...kad će plaća...

AD
A.D.1573.
20:14 11.04.2011.

kiki29 :) tebi je baš sve jedno...ti onako imaš podrum pun šunkice i vinčeka koje niskim ne dijeliš nego sam uživaš u tim delicijama...vjerojatno si objesio i svoju fotku na zid, pa sam sebi s gemom u ruci i nazdravljaš...pa, živio ti meni kiki29

KI
kiki29
20:16 11.04.2011.

mišek mali, vidim da ti je retorika jedna od jačih strana...ali baš me zanima kak ti je uspjelo predvidjeti situaciju i staviti si za nick godinu seljačke bune...mora da si nekaj predosjećal.....kmeti su se zbudili...