Bez prskanja

Radite li i vi to čitav život pogrešno? Evo kako uliti vodu u kalup za led

Foto: Getty Images
led
Foto: Getty Images
led
16.06.2020.
u 08:55
Jedna je djevojka zaludila korisnike društvenih mreža 'trikom' za punjenje kalupa za kockice leda
Pogledaj originalni članak

Korisnike TikToka zaludio je video u kojem je jedna djevojka objasnila kako napuniti kalup za kockice leda.

Kao i ona, brojni drugi kalup su punili tako da bi 'gađali' udubljenja za vodu pa bi pritom poprskali pola kuhinje. No, ona je pokazala kako se to zapravo radi i stvar je vrlo jednostavna. Na većini kalupa postoje mala udubljenja u sredini između prostora za vodu na koja se zapravo stavi mlaz i voda sama utječe u njih.

– Jesam li jednostavno glupa ili to drugi isto nisu znali. Ova malena ravna mjesta su zapravo gdje trebate puniti vodu pa voda lijepo sama otječe u sve četiri posudice – govori ona u videu nakon čega pokazuje kako je prije punila kalup, a tako radi, složit će se mnogi, većina ljudi.

@4jmjcbitxh

someone validate me plz ##learnontiktok ##favoritememories

♬ original sound - 4jmjcbitxh

Snimka je pregledana više od četiri milijuna puta, a prema komentarima se može zaključiti kako su mnogi naučili nešto novo iz nje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
09:20 16.06.2020.

jel to kći od one koja to objavljivala po jubitou pred cca 15 godina? a sad kao zaluđuje nove neuke naraštaje koji su počeli koristit tikitoki