NAKON PALJBE NA FACEBOOKU

Rada Borić o Milanovićevu napadu: Ne znam radi li on to voljno ili nevoljno

Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Rada Borić
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Jastrebarsko: Predsjednik Milanović na Diplomatskoj berbi grožđa
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
Gospić: Predsjenik Milanović na otvaranju 22. izložbe tradicinalnih proizvoda "Jesen u Lici"
05.10.2020.
u 08:53
Napao je ovih dana gotovo sve predstavnike institucija koje bi trebao čuvati, od pravobraniteljice za ravnopravnost spolova do predstavnika civilnog društva, kaže Rada Borić
Pogledaj originalni članak

Nakon što je predsjednik Zoran Milanović jučer preko Facebooka oštro odgovorio saborskoj zastupnici Radi Borić koja ga je pozvala da odstupi sa svoje dužnosti te je osim nje napao i predsjednika stranke Možemo! Tomislava Tomaševića, Rada Borić kaže kako joj to ne smeta.

– Ne smeta meni to ništa, smatram da nije ni potrebno reagirati na takve ad hominem napade koji su posljednjih dana učestali od predsjednika. Ne znam radi li on to voljno ili nevoljno, ali na ovaj način miče fokus s puno ozbiljnijeg problema, a to je korupcija u Hrvatskoj, to je slučaj Janaf. Zašto ga sve to toliko uznemirava? Napao je ovih dana gotovo sve predstavnike institucija koje bi trebao čuvati, od pravobraniteljice za ravnopravnost spolova do predstavnika civilnog društva – kazala je Rada Borić za Slobodnu Dalmaciju.

Nakon Milanovićeve objave oglasio se i Tomislav Tomašević kojeg je predsjednik nazvao ''wannabe-gradonačelnikom'' koji u Sabor dolazi odjeven kao što se nekad išlo na teferič na Ilidžu.

"Sve što sam imao reći o predsjednikovim neprimjerenim izjavama o saborskim zastupnicama na pitanje novinara rekao sam još u četvrtak i ne mislim ulaziti u daljnju javnu polemiku. Tad sam i odlučio da mu neću odgovoriti ako me osobno napadne jer odbijam biti dio medijske trakavice koja odvlači pozornost javnosti od najbitnijih problema u Hrvatskoj i Zagrebu. Nakon današnjih predsjednikovih komentara ostajem pri svojoj ranijoj odluci", objavio je on na Facebooku.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 71

Avatar Nilski konj
Nilski konj
09:42 05.10.2020.

Uskoro očekujemo direktno uključenje Jelene Posvuduše Februar na ovu temu.

DR
DrugZoka
09:24 05.10.2020.

Ajde da im netko kaže što ih ide, a istina boli

Avatar Nilski konj
Nilski konj
09:37 05.10.2020.

Kizo je u ovom slučaju potpuno u pravu. Kritizirao je te tobožnje borkinje za prava žena koje godinama parazitiraju na toj problematici bez iskrene želje i znanja da se taj problem riješi. Kizo samo tako!